Kontakt

Kontakt: 011 288 3836 | 063 420 222 | Glasinačka 8, Beograd

USLUGE BEZBEDNOSNOG KONSALTINGA

Kompanija Seguridad d.o.o. Beograd je registrovana i specijalizovana za pružanje detektivskih usluga, usluga korporativne bezbednosti i bezbednosnog konsaltinga na teritoriji Republike Srbije. Osim u Beogradu, usluge bezbednosnog konsaltinga pružamo širom Srbije, u svim gradovima i mestima.

U radu sarađujemo sa vrhunskim stručnjacima, a klijentima garantujemo apsolutnu sigurnost i zaštitu podataka. Poštujući visoke profesionalne standarde i etiku u radu, istražno i bezbednosno poslovanje naše firme usmereno je na pružanje kvalitetnih i brzih informacija i rezultata istraga, a na zadovoljstvo poslovnih klijenata.

Otkrivanje prevara, potraga za licima koja se kriju, pronalaženje dužnika, istraga pretnji, ucena, uznemiravanja, nadzor i provera poslovnih partnera i zaposlenih, poligrafsko testiranje zaposlenih, forenzika telefona i računara, protivprislušni pregled poslovnih prostorija… Ovo su samo neke od usluga koje pružamo, a o kojima možete pročitati više u nastavku.

Ukoliko su Vam potrebne Detektivske usluge za pravna i fizička lica pogledajte na linku ispod

Provera-zaposlenih-u-kompaniji-Seguridad-Beograd

PROVERA ZAPOSLENIH U KOMPANIJI

U cilju otkrivanja kao i prevencije mogućih prevara i pronevera od strane Vaših zaposlenih, naša kompanija Seguridad doo Beograd uspešno nudi sledeće usluge:

Provera-poslovnih-partnera-Seguridad-Beograd

PROVERA POSLOVNIH PARTNERA I SARADNIKA

Seguridad doo Beograd za Vas obavlja poslove prikupljanja podataka koji su direktno i indirektno u vezi sa pravnim licima i njihovim aktivnostima.

„Da li znate s kim poslujete?“

Unutrasnja-kontrola-Seguridad-Beograd

UNUTRAŠNJA KONTROLA U KOMPANIJI / INSTITUCIJI

Jedan od najtežih poslova u domenu bezbednosnog konsaltinga upravo predstavlja sprovođenje unutrašnje kontrole u kompanijama

i institucijama.


Poligraf-test-Seguridad-Beograd

POLIGRAFSKO TESTIRANJE ZAPOSLENIH I KANDIDATA

Usluga poligrafskog testiranja u Seguridad doo Beograd poverena je najstručnijem ispitivaču Slobodanu Zečeviću koji ima više od 35 godina staža i prakse u MUP Beograd.

Provera-bolovanja-zaposlenih-Seguridad

PROVERA BOLOVANJA I ODSUSTVOVANJA SA POSLA

Primećujete da Vaši zaposleni često, naizgled neopravdano, odsustvuju sa posla? Učestalo pozivaju da kažu da su bolesni, iako u to sa razlogom sumnjate?

Provera-biografskih-podataka-Seguridad

PROVERA BIOGRAFSKIH PODATAKA - CV

Seguridad doo Beograd u saradnji sa licenciranom Detektivskom agencijom Seguridad Beograd pruža uslugu provere biografskih podataka (CV) kandidata za posao.


Protivprislusni-pregled-Seguridad

PROTIVPRISLUŠNI PREGLED PROSTORA / KANCELARIJA

Naša kompanija Seguridad doo Beograd vrši uslugu otkrivanja i uklanjanja skrivenih kamera i prisluškivača „bubica“ u poslovnom prostoru, kancelariji ili automobilu.

Zastita-od-ekonomske-spijunaze-Seguridad

ZAŠTITA OD EKONOMSKE I INDUSTRIJSKE ŠPIJUNAŽE

U vreme velike konkurencije i stalnih inovacija, posedovanje prave informacije u pravo vreme osigurava kompaniji vodeći položaj na tržištu i stvara održivu konkurentsku prednost.

Zastita-poslovne-tajne-Seguridad

ZAŠTITA POSLOVNE TAJNE I PODATAKA

Odavanje poslovne tajne se smatra jednim od najvećih prekršaja u poslovanju. Odgovornost prilikom odavanja poslovne tajne snosi svako lice koje je direktno učestvovalo.


Bezbednost-IT-sistema-Seguridad

BEZBEDNOST INFORMACIONIH SISTEMA

U poslednjih 10 godina pretnje digitalnoj imovini preduzeća su značajno porasle. Posebno je u porastu broj malicioznih napada od strane eksternih subjekata.

Forenzika-mobilnih-telefona-Seguridad

FORENZIKA MOBILNIH TELEFONA I RAČUNARA

Forenzika mobilnih uređaja postala je nezaobilazna u različitim istragama, od privatnih do korporativnih i kriminalističkih.

Vraćamo izbrisane i uništene podatke.

Due-Diligence-Poslovna-analiza-Seguridad

DUE DILIGENCE – POSLOVNA ANALIZA

Due diligence - poslovna analiza je ispitivanje menadžmenta kompanije, finansija, performansi, misije, istorije, ciljeva, klijenata i svega ostalog što detaljno opisuje kako posao funkcioniše.

Bezbednost Vaše kompanije

je naš imperativ

SEGURIDAD DOO BEOGRAD