Kontakt

Kontakt: 011 288 3836 | 063 420 222 | Glasinačka 8, Beograd

Seguridad Konsalting

Profesionalno - Diskretno - Pouzdano

Provera poslovnih partnera i saradnika

Opasnost za poslovanje je još izraženija kada su u pitanju poslovni partneri i saradnici. U nestabilnim tržišnim uslovima nemogućnost naplate potraživanja postaje nešto sa čim se barem jednom suočio svaki preduzetnik ili firma. Pre ili kasnije mora se postaviti pitanje: „Da li znate s kim poslujete?“

Vaše novo poslovno partnerstvo može biti blagoslov ili prokletstvo

Imate priliku da počnete saradnju sa novim poslovnim partnerom koji nudi sjajne uslove poslovanja. Toliko sjajne da prosto niste sigurni da li su realni. Verovatno Vam je ova situacija poznata: želite da ugrabite priliku, ali šta ako to ipak nije partner sa kojim bi trebalo raditi? Kako da saznate više o njima i kako da potvrdite ili otklonite svoje sumnje?

Na ova pitanja morate imati konkretne odgovore pre nego što se upustite u ozbiljniju saradnju. Dovoljno je pratiti medije i postaje jasno u kakvim se problemima nađu kompanije koje nisu izvršile ispitivanje boniteta i poslovanja svojih poslovnih partnera: građevinske firme koje ne mogu dovršiti izgradnju objekata, firme čija se imovina nalazi pred izvršenjem, finansijski prevaranti… Ovo su samo neki od slučajeva s kojima se svakodnevno susrećemo.

Provera podataka o poslovnim partnerima i saradnicima

Za Vas možemo da saznamo sledeće podatke o sadašnjem ili budućem poslovnom partneru ili saradniku:

· Kreditna ocena

· Vlasnička struktura

· Računi i blokade

· Rukovodstvo i zaposleni

· Povezana lica

· Zaloge

· Menice

· Finansijski podaci

· Sudski procesi

· Nekretnine i hipoteke

Seguridad doo Beograd za Vas obavlja poslove prikupljanja podataka koji su direktno i indirektno u vezi sa pravnim licima i njihovim aktivnostima. Imamo dosta iskustva sa prikupljanjem informacija u poslovnom sektoru. Posedujemo profesionalan i iskusan kadar sposoban da odgovori na sve zahteve i dođe do informacija koje su značajne za Vas i Vašu kompaniju.

Bezbednost Vaše kompanije

je naš imperativ

SEGURIDAD DOO BEOGRAD