Kontakt

Kontakt: 011 288 3836 | 063 420 222 | Glasinačka 8, Beograd

Seguridad Konsalting

Profesionalno - Diskretno - Pouzdano

Protivprislušni pregled poslovnih prostorija

Naša kompanija Seguridad doo Beograd vrši uslugu otkrivanja i uklanjanja skrivenih kamera i prisluškivača „bubica“ u poslovnom prostoru, kancelariji ili automobilu.


Ukoliko sumnjate da je Vaš poslovni prostor “ozvučen” odnosno da se u njemu nalaze skriveni uređaji za tajno snimanje ili slušanje razgovora, kompanija Seguridad nudi Vam diskretan protivprislušni pregled Vašeg poslovnog prostora.


Raspolažemo posebnom profesionalnom opremom, znanjem i iskustvom neophodnim za otkrivanje prislušnih uređaja.


Pronalaženje i uklanjanje skrivenih kamera i prisluškivača


Seguridad doo Beograd nudi usluge - pronalaženje i uklanjanje špijunskih kamera i špijun bubica postavljenih za tajni nadzor i prisluškivanje poslovnog prostora, kancelarije ili automobila.


Proveravamo i uklanjamo špijunske softvere u mobilnim telefonima i kompjuterima.


Rizici od potencijalnog prisluškivanja su ogromni, ne samo za poslovne subjekte, nego i pojedince. U današnje vreme, uređaji za prisluškivanje su relativno jeftini, dostupni i prodaju se bez ikakve kontrole. Zbog toga Vas gotovo svako može prilično jednostavno prisluškivati - poslovni partner, konkurencija, novinari…

VAŽNO:

Ukoliko se odlučite da koristite naše usluge za otkrivanje prislušnih uređaja, prilikom kontaktiranja, nemojte razgovor obavljati u prostoriji za koju sumnjate da je ozvučena odnosno preko telefona za koji sumnjate da se “prisluškuje”.

Zaštita od prisluškivanja kancelarijaSvaka Vaša prostorija, nažalost, podložna je prisluškivanju, postavljanju uređaja za prisluškivanje, tajnom snimanju video zapisa, zvuka, ili bilo koje kombinacije raznih prislušnih mera.


Poslovna konkurencija i razni dušebrižnici, kao i osobe koje Vam žele načiniti poslovnu ili privatnu štetu su ponekad vrlo uporni i toliko maštoviti da takve uređaje postavljaju na mesto koje je nemoguće otkriti vizuelnim pregledima.


Neki uređaji se ponekad čak ugrađuju u zidove pa se ugradnja maskira iza Vaših slika, ormara, u podove, stropove, u električne instalacije… To znači nemoguće ih je pronaći samo običnom pretragom prostorija. Tu nastupamo mi. Tim naših vrhunskih profesionalaca sa dugim iskustvom rada na ovakvim poslovima u određenim službama garancija su vrhunske profesionalnosti i kvaliteta odrađenog protivprislušnog pregleda.


Sistem za zaštitu od prisluškivanja obezbeđuje zaštitu od prisluškivanja i idealno je rešenje za privatnost razgovora u konferencijskim salama, kancelarijama i ostalim prostorijama gde se vode poverljivi razgovori.


Profesionalni Sistem za zaštitu razgovora od prisluškivanja koristi multi senzorsku tehnologiju, pružajući zaštitu u realnom vremenu od aktivnih uređaja za snimanje razgovora.


Sistem kada je aktiviran maskira Vaš govor i govor sagovornika, izuzetno je teško ili skoro nemoguće čuti izvorni sadržaj razgovora zbog buke i šuma koji se stvara prilikom njegovog rada.

Bezbednost Vaše kompanije

je naš imperativ

SEGURIDAD DOO BEOGRAD